9 weeks ++

Salam mummy2..ada pengalaman x scan baby xnampak😢nampk kantung shj..Isnin kena refer hosp..

9 weeks ++
2 Balas

sy pernah pngalaman mcm ni juga suatu masa yg sukar dulu..masa tu doc tak nampak heartbeat baby.baby dia nmpak.tpi tak nmpak gerakan jantung.perasaan memg x blh dgambarkan masa tu.tapi kene hadapi jugak.dua kali pula tu jadi.sekali tu,gugur dia keluar tapi ya Allah memg sakit sgt.kali kedua gugur,tumpah darah.hampir pengsan..sis apa² refer hosp ya..moga yg baik² smpai kpd sis.

4mo ago

👍💗💗

sbnrnya ms ni bby baru build dan sgt2 halus bby tu puan..kekdg ada doc pndai tgk dia akan zoom byk kali br nmpk..mcm sy dlu 11 week br nmpk heartbeat bby... take time .just continue je mkn acid folic k.. doa yg baik2..in shaa Allah yg baik2 shj brlaku.mg dpmudahkan segalanya aamiin

5mo ago

oo..ye ke..bby puan nmpk dlm brpa weeks ya..risau + sedih bila doc ckp nmpk kntung sja,mcm xjdi