kain tirai warna kuning

Salam mummy².. Tdi mak mrtua tegur.. Dia kta tk boleh gna kain wrna kuning.. Nnti kuning ank yg bru lahir akn brtmbah.. Betoi kaa? Sya bru 34weeks.. Lgpun kain tirai tuu wrna oren.. Bukan kuning.. ?

kain tirai warna kuning
50 Balas

Bkn nk pcye sepenuhnya tpi amik pkai kata org tua...mak sy pon tkmau sy gne bnde kuning Mase berpantang nie tkt kuning ank lmbt turun...ape pon yg mak sy ckp smua sy ikot...moga ade kebaikan dlm kata2 seorg ibu..sensitif tau Klau org ketawa bab bab nie..Klau kne kt hidung sndri kot tau la kn..#mohonsensetif

4y ago

Hehehe...wane main peranan masing-masing...☺️☺️☺️