kain tirai warna kuning

Salam mummy².. Tdi mak mrtua tegur.. Dia kta tk boleh gna kain wrna kuning.. Nnti kuning ank yg bru lahir akn brtmbah.. Betoi kaa? Sya bru 34weeks.. Lgpun kain tirai tuu wrna oren.. Bukan kuning.. ?

kain tirai warna kuning
50 Balas

Mengarut je tu....kuning tu mmg biasa tjadi pada baby yg baru lahir, beza dia lama ke tak.Yg mmg ada kaitan dgn kuning anak adalah jenis darah, klu ibu jenis darah O ,mmg tinggi untuk anak yg lahir mdapat kuning.Mcm sy hari tu anak tk sampai seminggu pun kena kuning, sbb sy bf&susu formula utk baby bagi dia kerap kencing&berak.masa discaj kuning Hari ke4, kuning dh turun... doktor kata sbb sy bkn darah jns O jadi kuning anak mmg tak tinggi Dan Tak lama.