kain tirai warna kuning

Salam mummy².. Tdi mak mrtua tegur.. Dia kta tk boleh gna kain wrna kuning.. Nnti kuning ank yg bru lahir akn brtmbah.. Betoi kaa? Sya bru 34weeks.. Lgpun kain tirai tuu wrna oren.. Bukan kuning.. ?

kain tirai warna kuning
50 Balas

sye , mak mertua ke mak ke sme je 😂 kte iye² kan jela .. sye drah Bpositive .. tpi anak drah O ikut laki 😅

Habis kete bapak ni color kuning kena tukar color lain la eh? Takot jangkit plk kuning kete kt kuning ank😂

4y ago

Hihi. Klau semua kuning xblh guna cmne😁

Hahaha tk de merepek ja... ank saya ok ... kuning pun dah turun....hehehe bg ja susu ibu bnyk2 tau

Hahah, same like my mom. Kita tukar aja lah. Kain ke baju kuning semua simpan je dulu

Itu mitos sis. Takde kaitan. Baby kna kuning sbb hati diorang belum matang lagi

Masalahnya kain tirai awak warna oren.. Bkn kuning.. Dh btl dh tu. 😆😆

xde masalah guna kain kaler kuning.. xde kaitan ngan jaundis pn..

Hehe..smla sis ms sy brpantang dlu😂😂mil kata gitu

biasa laa tuu sis.. Org tua dulu2 punya kprcyaan. Huhu

Pelik2 la selagi xde dlm hadis tu xpayah lah ikut2..