Hujung jahitan bengkak n berdenyut.

salam mummy2 sume..sy dh 8 hri lhirkn anak secara nrmal..tp sy tetap msuk OT untk kluarkn uri sbb uri lekat..jahitan mgkin lbih bnyk..jhitan bentuk mcam L..smpai skrg msih sakit n kerap berdenyut sbb ade bengkak kat ujung jahitan..ad mommy2 yg pengalaman cmni x?ape ubat cepat surut bengkak tu ye?xtahan la denyut2 jer..nak duduk pn susah n nak susukn anak pn susah..hurm..?

12 Balas

Jangan sesekali guna ubat gamat sis..

5y ago

nape sis?ad effect ke?

Ot tu apa?

5y ago

Ooo.... Rasanya ada ubat untuk surutkan bengkak tu. Rasanya doktor/nurse ada bagi untuk apply kt bawah 🤔