Luka bernanah

Hai mommies boleh share x macam mana nak handle masalah luka jahitan yang bernanah..sy normal delivery 22d...benang jahitan dah putus semua cuma part hujung jahitan ad bengkak sikit n bernanah...boleh suggest ubat apa untuk keringkan nanah tu n boleh sharekan cara penjagaan...

4 Balas

Rendam shj dgn air manjakani letak garam bukit smpai sembuh pkai air suam suam panas yaaa alhamdulilah luka dh sembuh dh bole bersila mcm biasa😘

hi sis mcm mana ye? dah baik ke? sbb sy pun alami benda yg sama, kt hujung jahitan mcm ada benjolan kecik isi kuning cmtu tp kecik je

4mo ago

letak ubat kuning lepastu pastikan sentiasa kering

mcm mana sis? sy kat hujung jahitan pun bengkak and mcm bernanah sbb mcm ada ketulan kecik ada mata tu

pergi klinik dulu sis. biar Dr cek