tolong share pnglman mummy2 semua ?

Salam mummy2 smua,sy nak tny sape kat sini ada gdm? Mmang kne brsalin on time ke mcm mana ye,ada dgr2 jgk klu yg ada gdm nei kne brsalin scara czer ? sy prgnant ank no5 bru kali nei sngkut kncing manis,mmang x de pnglman.

2 Balas

sy pun ada gdm tp bersalin secara Induce . normal . induce sbb dh 40 weeks bby x keluar lgy

X semestinya sis. Kalau masa sis bersalin tu baby dah kat laluan akan bersalin dgn normal jg.

5y ago

Owh ye ke,sykur alhmdllah lega dgr.tq 😚