kebas2 tapak tangan ?

salam mummy2 smua..pernah x mummy2 smua rasa kebas2 tapak tangan...bru mnggu ni kebas sngat2 tapak tangan (kanan).mummy2 smua penah alami x..dan apa tindakan mummy2....tq mummy2 smua? #firstpregnt #23week

12 Balas

Saya ada masalah kebas tangan dari sebelum mengandung. Doktor bagi vitamin B complex juga dikenali sebagai B12. Lepas mengandung, saya tanya doktor boleh sambung ambil, dia kata tak ada masalah. Ia hanya supplement saja.