masalah cirit birit

Salam mummy2 semua....ingin btanya...sya skrg hamil bru 7mggu6hari....skrg saya kena cirit birit.....adaka akan memudaratkan kandungn sya.....sya blom pergi mana2 klinik lg....sbb x larat...bdan semua lemas...smpi 1tahap tu saya baring...saya rasa kaki saya kebas.......perut saya masuk angin...dan blom dpt buang angin....klu2 ada petua or nasihat dr mummy2 yg pengalaman

1 Balas

Bagus sis pgi klinik jmpa doktor or nurse. Utk advice. Tkut nanti mudarat klau mkn ubat sbarang ☺ mcm hritu sya dmam slsema, btuk bkahak, trus p jmpa dktor. Dktor xda bgi ubat tp sruh rehat & mnum air suam bnyk² ☺

5y ago

Alhamdulillah. Take good care ya sis. ☺