adakah darah normal ??Flek??

salam mummy semua,sy pregnant 8week.ptg smlm sy ada keluar darah berwarna hitam dan sedikit merah cuma tak terlalu banyak,keesokan harinye ada keluar drh cuma dlm bentuk titik2 sedikit .apa perlu sy bt ??perlu jumpa dokter atau biarkan dulu.sy 1st time pregnant.

2 Balas

Sebarang pendarahan ketika pregnant adalah x normal dan perlu refer doctor dengan segera sis. Semoga semuanya baik2 saje

Go see your doctor please. If theres something, doctor can help to save your pregnancy