darah pereod

saya mahu bertanya..saya sudah pereod 12 hari..9 hari cuma sedikit keluar darah berwarna hitam..hari ke 9 petang saya keluar darah berwarna merah sedkit beserta gambar yg sy lampirkan..hari ke 11 saya keluar heavy blood..ada yg pernah begini tak? normal ke ya?#pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

darah pereod
2 Balas

biasanya period 7hari ja sis, sis sebelum ni pernah x datang period ke?? cuba g klinik bawak ni sekali ataupun tunjuk gambar ni kt doctor.

1y ago

sis pernah test upt x sebelum ni?? cuba sis g beli upt. so maksudnya hujung bulan 4 ni period x datang lah kan?? takut2 sis pregnant tapi x sedar.. apapun g jumpa doctor tanya..

sis prgnant ke

1y ago

apa² refer dkt doktor tgk ...