#rezki allah

Salam mummy semua. Normal ke pregnan langsng tkde alahan apa2 rasa mcm tak pregnan je . Saya pelik la jugak first bby ade la jugak rasa alahan tu . Ni langsng tkde . mumy Ada ke macam saya ... #4bulan 5hari

#rezki allah
27 Balas

🙋🏼smpai skrg sy xde alahan.. xde mabuk lngsung pe lgi xde munth.. alhdulillah.. bby pn siht.. norml sis kejadian mcm nie.. klau nk rsa mabuk sush jgk nti nk buat kje sb lepak lyn mabuk tu nti.. skrg sy dh 17mnggu 3 hri..☺️

Alhamdulillah, sama lah mcm saya. Dari awal pregnant sampai skrg takda alahan. Sekarang tgh tggu hari saja, doakan supaya saya dipermudahkan bersalin ya ibu2. 🥰

Kalau x de alahan..mujur la sis..kalau ada teruk la..cam saya ..dgn demamnya,muntah2,x de selera mkn sampai berat naik turun je..x leh bau pelik2..letih je..asyik nak tido..

same lah sis saya pun macam tu juga ni anak kedua langsung tak rasa macam pregnant masa anak fisrt habis lah makan tak de yg boleh masuk langsung

untungg mcm awak.. sy dr first trimester smpai nk dkt abis trimester 2 pon still alahan terok😩 tp alhamdullillah bby trsangat aktif hehehe

Klau x ad alahan lsung bonus tu bagi sy la😆..Alhamdulillah sis x ad alahan jgn dmintak..semoga ibu dan Kandungan sihat selalu Aamiin..

Ank pertama sampai 5 semua alahan teruk sampai 7bln..tp Allah nk bg jgk.merasa mcm org lain x de alahan di ank yg ke 6 n 7..skrg dh 32w.

normal. sama mcm sy. Langsung xde alahan, xde muntah2. xde mengidam apa2 sepanjang prgnant. Alhamdulillah. now dah 35weeks.

🙋🏼‍♀️Alhamdulillah, sy dr awl mg xda alahan. mampu berpuasa. syukur Allah bg nikmat sebaik ni.now 5bln 🥰

Alhamdulillah.. Sama la dengan saya sis.. Tapi saya ni anak sulung.. Tak tahu la anak seterusnya macam mana😅😅