#rezki allah

Salam mummy semua. Normal ke pregnan langsng tkde alahan apa2 rasa mcm tak pregnan je . Saya pelik la jugak first bby ade la jugak rasa alahan tu . Ni langsng tkde . mumy Ada ke macam saya ... #4bulan 5hari

#rezki allah
27 Balas

Sama dengan saya sis skrg pregnant anak kedua (11weeks) langsung tda alahan...sama juga dgn anak pertama dulu.

Untung lh tkde alahan. Saya dri trimester pertama smpai trimester kedua alahan.

Alhamdulilah...sy pn xdek alahan...ank first 2015..n termasuk yg ke 2 ni 2020...#28week

Sy xda alahan sy pun 14weeks juga dri anak pertama hingga ank kedua xda 😊

Normal. Sepanjang pregnant haritu sy memang takde alahan langsung. Alhamdullilah

Ank sy dah 4 org...semua xda alahan...semua lahir sihat... alhamdullillah

alhamdulillah..untung sis xda alahan...nrmal la tu..bkn smua org alami..

Sy pun, Alhamdulillah tak ada apa apa alahan setakat ni, dah masuk 22w.

Smalh alhmdulilh,sya pun xde alahan langsung,skrng dh 25 week ank no 4

Alhamdulillah syukur xde alahan...saya pun xde alahan...syukur sgt....