kurang menyusu

Salam mummy semua. Nak tanya normal ke anak sy 6bulan26hari dah makan tp kurang menyusu mcm selalu. Kadang b sampai bengkak mcm mula2 pantang dulu. Dah di sua kan sekejap sgt dia hisap lepas tu sambung main sendiri. Dia punya aktif ya ampun macam budak umur 2 tahun, naik migrain sudah. Dia kalau menyusu pun time nak tido lebih kurang ngempeng la. Lepas tu ada tips tak untuk ekzema dia, sian tengok sampai berair lepas tu rambut dia melekat kat situ. ? kesian tgk dia asyik gosok mcm gatal2.

kurang menyusu
1 Balas

Anak sy pun kena rashes masa dlm pntang hr tu..jumpa paed, doc bg efficort cream..alhamdulillah ok..mgkin boleh cuba