Ruam satu badan

Salam mummy, macam mana kite nak tau anak kite allergic kat apa ek? Contoh mcm susu lembu ke, telur ke… baby saya start 6 bulan ni truk rashes naik satu badan… biji2 timbul merah2… smpai bengkak mata2 jari2.. kesian pula… saya baru tukar snow step 2… dulu mmg dah guna snow step 1… please tolong sgt… dah 2 kali warded, dr bgi ubat allergic kuat sgt smpai ngntuk 24 jam anak, iv line xleh masukkan pun.. xnak keje pun xtenang anak sakit… dr cakap die pun xtau anak allergic kat apa… dah mntk checkkan, die ckp nnt kena ambik darah yang byk tuk check allergic #firstbaby

Ruam satu badan
7 Balas

selain makanan.. puan basuh baju bb or mandian bb ada tengok x..takut alergik antara tu. sbb puan ade Kate stop makan pn jd jgk

1y ago

cube stop kn sabun mandi n sabun baju y tgh gune skarang tgk camne