berpantang sendiri? confinement lady

salam to all mummy.. insyaAllah jika ada rezeki ni 1st baby. berkenaan berpantang, saya ingat nak berpantang sendiri di rumah memandangkan mak mentua x sihat , mak sendiri jaga cucu yang ramai. ada tak mummy yang experience berpantang sendiri di rumah & ambil pakej confinement lady utk a few weeks untuk berpantang proper? kita memang la nak berpantang yang betul2 pantang tapi xnak susahkan sape2.. #mummyrunsing

2 Balas

Sy brptng sndri dgn suami. Suami cuti smggu lpas ank kluar.. sis boleh bca pngalaman sy kt wall post 😊

4y ago

Thank you sis share :)