Sakit punggung

Salam mummy, ada tak kat sini yang sakit punggung masa hamil? Nak duduk tak selesa, nak baring pun tak selesa..ada tips tak cara nk kurangkan sakit? #19weeks

10 Balas

sy pun sakit punggung.. duduk X selesa lgi blik2 kena berdiri tgok anak first pgi mna.. kdg smpai X larat nk brdiri.. time baring je bru dpt kurg kn skit skit punggung tpi Tu lh bila nk bgun Rasa sakitnya Tu.. lgi2 skrg dh 36wk blik2 nk g tnds mcm nk tdr ja dlm tnds blik2 nak kencing.. kdg bru keluar dri tnds jln skjp duduk kat ruang tmu nak pgi kncg lgi?