Stroller and car seat

Salam. Boleh tak suggest saya utk car seat and stroller baby yg berpatutan. And kot2 siapa2 yg tahu ada expo baby ke boleh update saya ye.. tq

2 Balas

Sis blh tgk kt ig @prelovedbabyitem klu nk bli yg branded n hrge ok. Klu rezeki mengizinkn ok je nk bli baru, ada jgk buat grup kutu dkt @djasbabypremium . Stroller better bli kcik n snang lipat. Yg besar bulky nmpk lawa tp mnyesal nk travel pyh. Stroller ok gb pockitt(blh bli dgn baby carrier jgk), baby zen yoyo, bugaboo ant, quinny zapp. Yg lbih ekonomikal ada baby throne, koopers, kt shopee blh tgk n banding harga. Nk guna lama bli lah yg bkualiti

5y ago

Boleh whtsapp saya tak 01163630983

sis duduk area mane ye .

5y ago

oo wangsa maju . sy beli stroller baby dlm mydin je sis . murah . kalau baby carseat xpsti la ad jual xkt mydin sne . yg sy tau biase tesco ad jual carseat bby . sis bole try tngok .