mngrin

Salam momy semua ....klu tgh mngdung sakit kpala ,mngrin ke bole makan pinadol x ye ? Sy dh 2 hari kpala sbelah ni brdenyut2 ... 13week

13 Balas

Lebihh baikk tak payaa sis.. sbb nnti mmbhayakann kandungann.. saya kalo sakit kepala gunaa minyak kayu putihh jak.. ndak beranii makan panadol.. saya pun baru" nii kenak migrainn 2 harii.. hnya mampuu tahann sakit jakk..😂😂

Mcm my wife dulu, doct bagi makan paracetamol shj, panadol tak boleh sebab ada sodium. Bahaya untuk kandungan. Untuk kepastian, tanya doct

Jikalau ade mslh kesihatan sms hamil sila mnta nasihat doc...ubt yg dimkn sms hamil tdk sama spt wanita biasa...sekian...

Sebaiknya jgn mkn panadol , stengah org blh mnyebabkan keguguran mcm akk sy dlu

5y ago

Btoi sis pnadol xelok untuk momies pregnt...

Sy tampal kokyk ja... Klu xok sy pkai mnyk cpkpak tu...

Sy mkn panadol yg biasa tu je sis.

Sye pkai myk yu yee je. Lega skit

Makan paracetamol

doktor cakap boleh . tapi saya xberani

Saya alami keguguran week 6 sebab makan panadol