salam momy semua dah kluar darah besar ibu jari tu dah tanda nak besalin kah .

salam momy semua dah kluar darah besar ibu jari tu dah tanda nak besalin kah btw otw skrng hospital #ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Balas

Yes mommy..tu spotting tu tp dia keluar berterusan tak? Risaunya. Semoga dipermudahkan urusan mommy..

2y ago

dia tak kluar beterusan sis .pagi tdi jak dia ada kluar skrng dah check baru buka 1cm je .