Berklinik di klinik

Salam moms semua,berapa weeks boleh daftar buka buku...tq#firstbaby

11 Balas

ikut tempat juga sis. try call kk yg berdekatan dgn sis. mcm saya 11w baru buat,tu pun nurse suh saya whatsapp bukti UPT/scan dari pengesahan docter yg kita mmg mengandung. astu dia bagi tarikh suh datang buat buku pink.

6 minggu dtg kk..kk bg appointment ms 8 minggu..klu dtg ms 8 minggu means nurse book utk 2 minggu akan dtg iaitu ms 10 minggu

ikut tempat sis, ada stgah 8w da bole buka buku, mcm kt tempat saya 10w baru bole. cer call tanya dulu.

biasanya 8 week ke atas atau boleh call kk terdekat untuk kepastian sebab sesetengah tempat berbeza.

8 weeks lg clearer 12 weeks onwards

Dapat tahu prgnant buat je buku

di tmpt sya 10 minggu br blh..

antara 7 - 10 weeks mommy.

Depends. Tmpt sy 8w>

10 weeks