JUS PATI DELIMA

Salam moms nk tanya,jus pati delima brand GULSAN sesuai utk mommy preggy kandungan berapa weeks ya?sy baru 21 weeks 3 day , dh sebulan lebih beli,xberani lg nk minum awl 😅 ke ok je xde masalah? #firstmom #ingintahu

JUS PATI DELIMA
14 Balas

Try beli brand grante dekat mbg, mahal sedikit, tapi pure juice, lagi banyak khasiat macam makan buah dia, boleh tahan seminggu, nak minum campur dengan air kosong separuh, senang sikit nak telan, ada setengah orang tak tahan pahit dia