Menghilangkan stres dan overthinking

Salam moms.. Mcm mna ya cr menghilangkan over thinking atau prasaan risau pasal suami? Kdg yg suami lmbt plg,fkiran dah mcm2.. Air mata cpt menitik je.. Sering sgt stres.. Tkut baby dlm kandungan ni je.. Dah berulang ckp dgn elok2 tlg jgn bagi hati risau dan stres.. Tp yg ada terjadi pergaduhan.. Nak meluah dgn siapa.. Emak ayah dh tkde.. Saudara sekandung pun tkde.. Makcik2 dah tua, segan nak bagi tmbh beban fkiran diorg.. Maaf hnya meluah.. Semoga kita diberi kesihatan dan perlindungan slalu.. Aamiinn.. Trima kasih..

2 Balas

maaf.. sblum nie hsband penah buat bnde yg sis x ske/mrah ke smpi sis overthinkg mcm nie? try to distract diri sis dr fikir bkn2.. tgk muvie ke.. aktiviti yg sis ske n hepi..

Cuba isi masa lapang dengan sesuatu yang sis suka. Sentiasa berpikiran positif. 🥰