Masalah kulat susu dekat mulut baby

salam mommys nak tanya..macamana cara nak hilangkan kulat susu dalam mulut baby? ade kesan buruk atau lebih kurang sama dengan mata ikan yg kita kena tu ke? atau nanti dia hilang sendiri? mohon penjelasan..?

1 Balas

kalau bby ada kulat susu kat lidah, mom ambik sapu tangan yg lembut basahkan. balut d jari telunjuk then masukan di mulut bby..mom lap² kat lidah & gusi. klu kulat susu byk kat lidah bby xnak menyusu. kena rajin lap dlm mulut baby.