Kulat Susu

Macam mana nak hilangkan kulat susu pada mulut bayi....

4 Balas

dlu sy pkai cottonbud n balut ngan kain brsih celup air suam n gosok slow2 di lidah bayi.tp lps sy pkai botol warmer utk baby kulat susu dh kurang..sbb y pkai fm,tu yg dlu naik lekt putih kt lidah baby tp lps guna warmer kult kurng sbb susu sntiasa dlm keadaan suhu yg warm utk baby minum

sy guna handkerchief yg lmbut...ltk ckit air suam, gsok slow2 lidah byi..sehri 2kli sy buat...sbb 3bulan bru start buat...sbelum ni xtau lg

guna kain basah gosok lidah dia. tapi anak saya masa baby tak buat pun sebab tak tahu. tengok okay je membesar gigi pun okay.

mommy boleh apply BumBum lotion utk baby 🤗 boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/bumbum