Booster masa pregnant?

Salam mommys, nak tanya pendapat. Boleh ke ambik booster masa 13week pregnant? Saya dah dapat tarikh booster dekat mysejahtera. Ada pendapat tak mommys? Nak ambik or biar dulu?

2 Balas

lebih baik ambil dari xambil lngsung bahaya UTK ibu hamil skg ne..😑 saya dos Penggalak Pzifer..dos 1 hamil 24week..so far Alhamdulillah.. xde apa2 simptom berlaku..cuma lepas vaksin blik umah..rasa Mcm nk makan..lapar sangat n lenguh2 saja..😉

Saya untuk dos booster doc yang saran kan untuk ambil…. 😬