Susu drop teruk

Salam mommys, nak mintak tips macam mana nak meriahkan balik susu badan. Haritu saya demam sebab vaccine so saya stop sekejap bf anak. Susu drop teruk😭 any tips nak bagi susu meriah balik?

2 Balas

knapa sis stop mnyusu bila demam sbb vaksin? sis x slesa or ade saranan dri nurse atau doc ya? sbb sy pun demam jugak 2hari bila vaksin 2nd dos, tapi sy mnyusukan bby mcm biasa jek..😅

kerapkan menyusu atau pump. ataupun do powerpumping tengah malam