Naikkan selera baby 3month+ , adakan balik susu badan , naikkan berat baby 3bulan+...

Anak 3bulan lebih nak masuk 4bulan kurang menyusu sekarang and berat badan pon drop, anak minum susu fm dah cuba ajar anak bf tapi anak tak nak dan mengamuk bila saya masukkan nipple saya dalam mulut dia.. so makin lama susu saya pon makin drop habis 🥲.. soalan saya 1. Macam mana nak bagi anak banyak minum susu balik ye?.. soalan 2. Macam mana nak pujuk anak bf balik? 3. Tips nak bagi ada balik susu badan macam mana ye? Sebab susu badan saya dah kering habis 😭 #firstmom #pleasehelp #firstbaby #baby3month27day #breastfed

2 Balas

klu fm..gune susu similac neosure khas utk bb kurang berat badan..ank sy pn gune skejap je naik.klau nk bf blh ambil suppliment..minum air kosong..minuman mcm suau fernleaf or nespray..biskut jacobs..roti..n mknn berkhasiat..cube pump blk.bb tolak sbb kadang marah xde kuar susu.xpe slow2 cube bg bb isap mse die tgh mamai nk tido