Makanan Ke Hospital

Salam mommy Mommy kt sini, masa nak pergi hospital mommy sedia mkanan ringan apa ye? Milo 3 in 1, biskut kering, lagi? Bgi cdgan skit, sy ni dah 38weeks so tak tahu sangat nak sedia mkanan apa nnti nak bwak gi hospital #firstimemom

1 Balas

Waalaikumussalam wbt... Milo 3 in 1 Biskut Roti Coklat bar (saya makan sebelum bersalin untuk tenaga) Jangan lupa cawan, pinggan, sudu garfu, bekas tupperware simpan roti/biskut... Tisu... Thermos...