Pil Perancang

Salam mommy Anak sy dah cukup sebulan dan sy mengambil pil perncgan utk merncg keluarga Pil ini dripda KK di kwsan berdektan sya Soalan sy di sini, siapa yg pernh mkn pil perangan, sebb sy sekrg ni tiap kli selepas telan pil perncgn tu perut sy memulas mulas mcm sakit perut. Mommy yg berpengalaman, siapa pernh jdi mcm sy? Adkh ia normal? #firstimemom

1 Balas

I did my human research i asked my sister in law and mother in law. My sister in law took pills and it affect her period cycle (not regular). And asked my mother in law some pills might leave you vomitting, gain weight or unstable period cycle. So, i decided to just use safe ones 🤣🤭 condoms

4y ago

Sya belum sempat buat implanon lg.. Most of friends pkai implanon. So far no problem tkpyh pening2 lg sekali ja byr mahal 😊 Tkpyh mkn apa2 lg hehe