Kopi 0 Dengan Pisang

Salam mommy2... Sy bru je jdi new mom utk 5hri..and pantang sdri.. Nk tyer la utk yg brpnglman... Kakak sy sroh minum kopi o tiap2 hri.. Bia cpt hbis drah, mak mertua sya plak ckp xboleh minum..nak tnye yg brpnglman.. Sbnrnye boleh minum x? And pisang sy boleh mkn x? Pastu sorg ckp boleh mkn singgang ikan sprg ckp xboleh?ooh pening new moms ni...

2 Balas

Kalau sis boleh minum kopi xdak mslh boleh aje.mcm sy dlu kopi xleh minum masa besalin anak ke 2 jadi badan seram sejuk nak demam.😁..pisang pulak x pasti sbb x penah mknn time dalam pantang

Kalau kopi saya minum je..tp pisang tu saya xmakan..ganti dgn buah oren