36weeks baby 1.9kg

Salam mommy2 semua, ada tak pengalaman sama mcm saya. Semalam scan o&g berat baby 1.9kg je. Saya sekarang 36weeks. Rasa down sgt. Ada tak tips naikkan berat baby? Saya tanya doktor, dr ckp mungkin sbb saya kecik. Saya dah minum susu hari2.#firstmom #pleasehelp #ingintahu Edited: alhamdulillah selamat bersalin 37week dgn berat 2.3kg

15 Balas

saya pun dah selamat bersalin induce sebab doc detect baby kecik. since 36w berat 1.9-2.0kg ja. dah bersalin alhamdulillah berat anak saya 2.40kg. normal 😇 sis jgn risau sgt okay, positif jaa. saya kena paksa bersalin 37w, warded , 37w2hari saya selamat bersalin secara emergency czer, segala jenis ubat induce takda bukaan 😭 3 hari menanggung sakit contraction induce..