Travel atau jalan2 melaka 36weeks

Salam mommy2 .. saya skrg 34 weeks nanti masuk 36 weeks saya nak keluar jalan2 ke melaka korang rasa okay x ? Ke tak yah jalan2 .. mcm risau mcm xrisau rosau tu sebab ade mommy yang 36 weeks dh bersalin , tunjuk tanda xrisau lak sebab rasa idir larat lagi nak jalan2 😅

6 Balas

boleh je pergi. cuma standby brg2 nk bwk pergi hospital dgn buku pink siap2 dlm keta. incase tetiba nk beranak. adik saya 38weeks siap jalan merata. sbb dia rasa belom sakit nk bersalin. dr teluk intan ke kl, kl ke johor, johor balik penang.

2y ago

most wc awak. take care okay☺️. enjoy your holiday. make sure brg2 hospital dn buku pink standby dlm keta. jgn tinggal

Sila laa berjalan kemana pon sis, selagi tak bersalin🤭, yg penting brg bersalin smua bawak. Saya dlu tarikh due ada kat stadium tngah tgok match bola lagi😂, kbtulan dekat dgn hosp, kalau nk beranak pon x de hal

2y ago

Hehehe, mmg saja nk bg beranak, tu buat mcm mcm tu

kalau puan rasa larat boleh je takda masalah tapi pastikan bawa je kelengkapan seperti barang2 nak ke hospital dan jangan lupa buku pink sekali yer memang akan rasa penat sikitlah huhuu lenguh kaki ..

Sy 36w balik raya lepas (Selangor - penang) alhamdulillah xde apa2 cuma sakit bdn sbb duduk terlalu lama. Klu boleh buat la pit stop. And standby beg hsptl in case terberanak awal.

2y ago

Okay okay

boleh je sis tak ada mslah. berjln lagi bagus utk hujung2 pregnancy ni. just prepare je bag siap2 if ada emergency, buku pink sentiasa bawa pg mana2 je.

ade lg 2 mggu tu sis.. skg sis klu byk jln ok ke? ade ssetengah org da x larat jln jauh.. standby siap2 je la beg hospital & buku pink dlm kete..

2y ago

Skrg still okay lagi cuma mcm besa lh cepat mengah..