Due 28/6 ni 😞

Due dah dekat . hrini pun dh 38 weeks 1 hari . Tp baby masih berseronok dalam perut taknak keluar .Jalan2 ulang alik dalam mall dr tingkat satu smpai tingkat atas , Petang2 jalan2 kt taman pun dah . Exercise kupu kupu pun dh 😂 Naik lenguh peha ni hahahha . Tp baby tkde mnunjukkan sebarang tanda lagi nak keluar 😓 Hmm momy ade tips tk ? makanan ade mempengaruhi tk untuk percepatkan baby keluar 😬

2 Balas

yaa sist . skrg ni byk kn bdoa sj bby kluar sblm due. 🤲 klu tak pn tk apa la kena czer ka . asalkn bby dgn momy selamat dan sihat

sy due 21/6 ni pn blm lg ada turun tnda apa2 #firstmom . 🥺 hrp2 tak over due . skrg dah 39weeks 1day . smga d lancarkan urusan kta 🤲

11mo ago

Kann . Takut jugakk 🥹 Kalau boleh mmg nak bersalin normal jugak taknak last2 minit nnti kene czer plk 😢🥹