just mom

Salam mommy² . Nk tanya mommy² semua ada amalkan suppliment masa hamil x .. Suppliment apa yg bagoss yee . Tq ?

29 Balas

Folic acid wajib ambil tau ! 😁 sy tak ambil obimin , sy ambil elevit .. 👍🏻

Folic acid dari KK. Dan calcium sbb saya selalu kena cramp kat kaki tengah2 malam.

Just yg kk bg, minum susu dan mkn byk buah..tu je..ank keluar sihat gebu je..

Saya makan apa yg klinik bagi je. Folic acid, vit b complex, vit c dgn iron tablet.

5y ago

Sbnrya y klinik bekal kan nie dh ckup..vitcnya..utk kandungan

Tak ambil apa2 pun selain zincofer dari kk, susu anmum and fruits je.

Consume vitamin kk bagi dah mencukupi. And cukupkan intake calcium.

Salam.. Sy amalkan jus mamariam.. Maltofer..

Folic acid, vitamin c, B complex and ion tablet..

Wasalam, ada. Setakat ni minyak ikan dgn kalsium

Sy dlu mkn ubt yg kk bgi, pas2 dgn vco...huhu