Naik biji2 kecik

Salam mommy2, nk sapu apa ya bg hilang? Dia tak sakit tp kesian tgk naik biji2 area pipi dagu dan kepala. Dh sapu minyak tyt dengan losyen snowhite xhilang jgk. Sblum ni takda pun, baru naik. Ke tak sesuai susu, sbb sy bru tukar guna enfalac baby. Tp 2 kotak minum okay je, waktu mnum kotak ketiga jd naik2. Ada kaitan tak? Boleh suggest susu lain yg okay untuk naik berat bby? Tqq

Naik biji2 kecik
1 Balas

sy guna mandian Tasneem..klau susu utk berat badan biasa sy dgr bebelac, snow,s26,Nan, Similac.. tp kena try n error sesuai utk perut