Baby first kick

As salam mommy2.. nak tnye.. korang dapat rase first kick baby minggu ke berapa? Sy dah 19weeks xrase lagi baby tendang2. #19weekstoday

19 Balas

sy dalam 18 week dpt rasa, rasa geli2 angin mcm tu, bila dah 20 week +++ baru rasa baby kick, makin kuat makin kuat, bese klu time keje mmg susah nk rasa sb kita berjalan semua kn, but bila tgh duk rilek2 baru dpt rasa betul2, sama mcm kt rumah, bila dah baring, baby aktif sgt

5y ago

Tq sis.. dan yg penting baby sihat..