Susu fm bila masuk 6bulan

Salam mommy2 ..anak saya mnum susu lactogen langkah 1 ..kalau msuk 6bulan saya nak tukar dengan susu langkah 2 ok ke ? Ataupun cuba beli skotak je dlu utk coba ? Nak bertanya dulu tkut nnti sy beli bnyk tp tak ssuai dgn bby ..ada ke kes tukar langkah 2 tak ngam ? Ataupun ok je? Terima kasih #firstmom #seriusnanya

3 Balas

dekat kotak susu tu ada tulis umur berapa yg sesuai untuk baby.. tengok label sebelum beli untuk elak kerugian

2y ago

ini mksd saya puan hehe

Cuba sekotak dulu atau request sample

2y ago

trima ksih puan..saya ada soalan puan..walaupun sama brand cuma nak tukar ke langkah 2 je memang kdang2 ada bby tak terima ke puan?

cuba dlu sample pack