INGIN TAHU SGT😅😅

Salam mommy tadi jpe doc then doc check baby dah masuk laluan nya,klu dah masuk laluan dia ambil masa berapa lama untuk nk bersalin tu?

3 Balas

saya haritu 35 weeks doktor cakap dah masuk laluan, tapi harini 39 weeks..masih tak ada rasa apa2..hanya perut mengeras yg tak sakit je...nurse kk dah bising kenapa tak bersalin lagi😌

2d ago

Sama mcm saya sis, kepala baby dah engaged. tapi xde tanda² nk bersalin lagi

saya hritu check baby msuk laluan 36weeks, tp skarang dh 39weeks bukaan pun xde lg, dia maintain je dlm laluan tu. mungkin org lain2 utk tahu berapa lama nk bersalin 🥲

Ada tanya doktor tak? Pengalaman saya masa checkup 36 weeks, baby tiba2 tranverse 😅 Tup tup bersalin 37 weeks hehe