Sakit Kepala

Salam mommy,, sy dh masuk 2nd trimster. Alhamdulillah scan baby dh nampak degupan jantung,, baby ja x jelas nampak sbb lemak perut sy telampau tebal agaknya (huhu..obes 😭) & ada darah tinggi masa mengandung. Sy nak tanya, mna lah tau ada yg sama atau pgalaman, memang akan kerap rasa sakit kepala ka time ni? Sy x nak makan ubat panadol/paracetamol sbb skrg ni pun ubat hospital pun banyak nak ditelan hari2.

2 Balas

2 trim mmng slalu sakit kepala. saya hri2 skit kepala. dah bgtau doc. doc ckp itu biasa. boleh mkn panadol tp elakan. sbb xbaik. klau boleh tahan. tahan jaa. klau x tahan sgt baru mkn panadol

Sy baca trim 2 mmg slalu sakit kepala. Sis boleh baca simptom2 trim 2 kt apps ni juga.