Mommy pregnant

Salam mommy smue nk tnya klo samar2 mcm ni pregnant ke..and klo scan 4weeks mmg xnmpk ape2 lgi ye..#1stbaby

Mommy pregnant
11 Balas

ye btul..4 week kdg kantung pon xnmpk lg.. upt masih samar mmbuktikan hcg dlm bdn msih rndah. klu sgup boleh buat beta hcg.. klu x tgu pun boleh je. jgn buat kje2 brat dan lasak. klu ada pndarahan cpt2 g spital.

4 minggu tu awal lagi sis..selalunya heat beat 6 minggu ke atas.upt pun masih samar..gaya positif dah ni..tahniah!

Masih terlalu awal..tggu lg 2w test lain mesti nmpk lg terang..apa2 pn jaga diri ye😃

masih bru lgi nti scan lgi ye .. semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

Yup positif. Awal lagi kalau nak scan. Tggu 8w ke atas ye.

+ve .. congratss sis.. takecare yaa..

wahh alhamdulilah ,tahniah sis😍

positif tu awak....tahniah...

wowww . tahniah sis 😍😍

Congrats jga elok2 ya