BF

Salam mommy smua, klau nipple kita tersumbat n susu tk kuar" apa kita prlu buat ya? Anak first tkda pengalaman. Mohon bantuan momy" smua.

6 Balas

Sama mcm saya.. Sampai bengkak susu sebab sumbat, plus nipple pendek bby tak nak menyusu.. Hujung2 urut yg main picit2 tapi mmg sakit giler la.. Before tu, tuam dgn tuala panas..

Urut2 sikit. Bagi je baby hisap. Ransangan tu akan buatkan susu keluar

4y ago

InsyaAllah sya try.. thank u sis 😁😁

Boleh cuba makan lecithin 1200. Beli kat pharmacy, mana2 brand pun ok.

4y ago

Thank u sis. 😁

cuba g berurut sbb sy un mcm 2..lps berurut bru susu kua

Dah cuba perah pakai tangan??

4y ago

cuba la perah pakai tangan,, tw kn caranya,,

Try berurut dgn bidan