lebih due date

salam mommy smua . doakan saya dipermudahkan urusan bersalin ye . spatut nya edd saya 13/8 . tapi baby masih seronok main dlm perut 🤭 jadi khamis ni saya dah kena admit dan pksa bersalin pada jumaat ni 18/8 . minta jasa baik mommy smua doakan saya supaya dipermudahkan bersalin tanpa koyak dan jahit serta baby kluar dgn mudah , ibu dan baby sihat , tanpa masalah apa2 . maaf saya agak excited + takut sbb anak sulung . kalau mommy ada tips bersalin normal tanpa masalah boleh lah share kan pada saya . tq mommy smua . 🥰

1 Balas

sya edd 18/8..xda trun tanda lgi..semoga urusan kita semua dpermudahkan..sya pun first mom😀