Cabutan Gigi

Salam, hi mommy semua. Saya seorang yg pakai braces. Cabutan gigi kali pertama dh buat sebelum preggy, skrg sy preggy 18 weeks, masa 1st trim sy tk buat cabutan gigi. Sy nk tanya waktu 18 weeks skrg boleh ke cabut gigi? Adakah bius yang digunakan nanti selamat untuk saya & bayi dalam kandungan? If ada yang berpengalaman mcm saya atau ada doc gigi ke boleh share dgn saya? Terima kasih. #bantusharing #ingintahu #1stimemom

1 Balas

kena tanya klinik yg awak refer dlm rawatan gigi tu. call dulu pun ok. bawa buku pink sekali.