benjolan kecik kat telinga

salam mommy semua.. nk tanya la ade x pngalaman anak2 mommy yg ada benjolan kecik kt blakang dekat2 telinga baby? anak sy bru dlam 2bulan lbih. Ada yg kata nk tumbuh gigi. Tapi xkan tumbuh gigi sbb trlalu awal. Nk tau please, boleh share apa2 x kt sy sbb rsau. memang akan refer ke doktr gak tapi nk tau dulu laa kot2 ada pngalaman mommy. Tq?

1 Balas

Mcm anak sulung saya sis, org kata biji angin. Dah 6y, still ada.. Alhamdulillah, setakat ni tak memudaratkan pape pun

4y ago

😄😄❤