anak berak hari hari

hai salam mommy. nak tanye baby saye fully fm. dia berak hari hari dan kadang kadang najis warna hijau. normal tak ye ? sebelum ni dia berak 2 3 hari sekali susu yang sama #pleasehelp

5 Balas

Salam. Kalau tanya doc sepatutnya kalau fully fm memang kena berak hari². Kalau campur susu fm dan df pun perlu kerap. Tapi kalau 2 3 hari texture tak keras okay je sebenarnya. Asalkan mommy tengok anak berak pun okay tak meneran

saya pun masa tu anak nb dia fully fm najis warna hijau , dia minum lactogen masa ni jadi saya tukarkan kepada dupro , alhamdullillah sampai 1tahun11bulan masih elok dia minum ..

kalau fully fm mmg najis hijau,if breasfeed najis kuning mustard..normal tu berak hari2, kalau cirit najis berlendir..

normal fm berak hari-hari. Asalkan bukan cirit.

baby berak hari2 normal. baby berapa bulan?