period & keputihan

Salam mommy semua , bulan 11 and bulan 12 saya tk dtg period . Tu tandanya apa ye ? Lagi satu klau pregnant keputihan ada ke ?

6 Balas

pregnant keputihan mmg ade,normal, tp jgn sampai hijau,gatal dan brbau la,yg tu kne bgtau doktor,nnti doktor amik sample dan bg ubat untuk kurangkan gatal. period x dtg 2 bulan tu xtau la tandanye ape, buat la test upt.huhu

Try check upt sis, macam tu je nak tahu tengah pregnant ke tak.

check upt dulu sis. dah 2 bulan x dtg period tu.

Elok check pregnant test SIS..or p jumpa doktor

senang cite test upt..

Do upt test