skincare

Salam mommy semua .. boleh share x, korang guna skin care apa masa pregy ni ? Sy prgnent baby sulung .. ☺️

1 Balas

Waalaikumussalam wbt.. Masa anak sulung datang mood malas, so tak pakai apa2 skincare, bedak pon tak pakai... Pregnant kali ke 2 pakai moisturizer ja, bedak tak pakai... Saya memang tak suka pakai bedak.. Pakai moisturizer pon sebab kulit kering sangat... Saya guna Safi Dermasafe... Dah setahun lebih guna... Kulit jenis sensitive dan kering...