Ruam Susu

Salam hi mommy semua,, ade suggestion x mcmne nk hilgkn ruam ni.. Biase lps bf bby msti lap.. Bby kdg2 tdo pon jeluak susu.. Mgkin sbb tu xperasan klu time tdo.. Nk buat mcmne ye bg cpt hilg.. Trima ksh.. ?

Ruam Susu
1 Balas

Lepas susukan, lap dengan kain + air suam. Jangan lap pakai wet tissue atau kain kering. Lepastu kalau naik merah² sis sapukan cream gatal². Buat everytime lepas susu atau baby muntah. Lagi kerap buat lagi cepat elok. Tapi cream tu sapu nipis² jeeee.