Nak tanya

Salam mommy semua.. ade sesape npk ke..??sy dah lewat 8 hari.. ke sy test awal sgt..psal bdn xsdap sgt sejak akhir² ney..ke upt tu rosak??slalu line cmtu naik ble dah lepas 1 jam..pg td sy test tgu dlm 10 mnit..line cmtu naik..+ve ke x tu ye..slalu lau line cmtu org ckp evapline.. sy tgu 10 mnit je td.. ??sy guna upt murah je tu.. bli on9..

Nak tanya
56 Balas

Mcm nampk td samar2x

mcm samar2 lg

Try upt lain sis

5y ago

Insyaallah sis..nty lau lewat 2mgu sy test upt lain..doakan ye sis..🥰🥰

You

Negetif

🌷